Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

De baan van Young Professional komt met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris krijg je alles wat je nodig hebt om je werk als ICT Consultant goed uit te voeren. Een leaseauto, OV kaart of reiskostenvergoeding. Kies je een leaseauto dan staat deze op je eerste werkdag voor je klaar. Daarnaast ontvang je een laptop en een telefoon. Je hebt hier keuze tussen een standaard laptop van kantoor of je kan gebruik maken van de laptop- en/of telefoonregeling waarmee jij jouw eigen device(s) kan uitzoeken.

We stimuleren actief dat je met je ontwikkeling bezig blijft. Ons talentontwikkelprogramma biedt je tijdens je gehele carrière bij Solviteers de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Je krijgt 12 opleidingsdagen per jaar die je specifiek inzet voor je ontwikkeling (bijvoorbeeld voor het volgen van een opleiding of zelfstudie). Daarnaast heb je 11 kennisdagen per jaar waarin je met collega’s bijpraat en kennis uitwisselt maar ook gewoon een borrel drinkt.

Je krijgt ook ieder jaar een eigen budget van € 1500,-  om je ontwikkeling te ondersteunen. Een gedeelte hiervan is ook te besteden aan iets om je werk leuker of makkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld bij het meer thuiswerken aan het aanschaffen van een goed bureau of een sportschoolabonnement om fit te blijven. Het gedeelte van het budget dat je aan opleidingen besteedt, verdubbelen we.

Je krijgt 27 vakantiedagen om lekker te ontspannen en hebt daarnaast de mogelijkheid om wat extra vakantiedagen in te kopen vanuit je budget. Ontspannen doe je ook tijdens de uitjes die we organiseren. We hebben een hele actieve en gezellige personeelsvereniging, @fter6.

Uiteraard zijn dit niet alle voorwaarden. Over de rest van de voorwaarden krijg je meer informatie tijdens je sollicitatiegesprek.
Bekijk pagina Young Professional 

Verhaal van Vince Solviteers
vc_slick_sliders_content
vc_slick_sliders_content
vc_slick_sliders_content
vc_slick_sliders_content