Great Place to Work

Carrière

Solviteers staan nooit stil. Zij staan open voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij hebben daar een mooi programma voor ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om je functie optimaal in te kunnen vullen. Ons programma “professionele ontwikkeling” is een combinatie van interne en externe scholing en uitdagende, afwisselende projecten.

Het programma is gericht op:

  • de ontwikkeling van kennis en vaardigheden
  • doorgroeimogelijkheden binnen je functie of naar een andere functie binnen Solviteers

Wat biedt Solviteers voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

  • Elke medewerker heeft een eigen budget dat kan worden ingezet voor externe scholing
  • Solviteers betaalt daarnaast mee aan de kosten van externe scholing
  • Je hebt 12 scholingsdagen per jaar die je kunt besteden aan externe of interne opleidingen

Jouw persoonlijke wensen op het gebied van opleiding en doorgroei worden vastgelegd in een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan). Je maakt met je teamleider concrete afspraken over te volgen opleidingen en de richting waarin je je graag zou willen ontwikkelen. Minimaal jaarlijks bespreek je de voortgang en eventuele nieuwe wensen met je teamleider in een loopbaangesprek.

Meer over ons

Waar mensen, processen en IT bij elkaar komen, daar zijn wij op ons best. Wij begrijpen onze klanten, we kennen de uitdagingen waar ze voor staan en bieden daar oplossingen voor. Samen met onze klanten pakken wij hun IT-uitdagingen aan. Vanuit een brede kijk op organisatie en automatisering met drive en daadkracht leveren wij altijd een werkende oplossing als eindresultaat. Whatever it takes.

Solviteers.nl