WERKEN BIJ SOLVITEERS

De cultuur bij Solviteers is informeel. Dat wil niet zeggen dat we allemaal in slippers en badjas naar het werk komen. Het betekent wel dat wij geen u maar je tegen elkaar zeggen en dat wij elkaar helpen. Of het nu een consultant, ontwikkelaar, directeur, secretaresse, systeembeheerder of één van de andere collega’s betreft. Directie en management zitten niet in een aparte ruimte, maar werken net als de meeste Solviteers op één van de vele flexplekken op kantoor. Wij geloven in een laagdrempelige manier van communiceren. Afhankelijk van waar een collega is bel, mail, app je of loop je gewoon bij iemand binnen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Kledingvoorschriften doen wij niet aan. Solviteers kleden zich zoals het passend is bij de klant. Naast het werk vinden wij samen lachen, ontspannen en lekker eten ook belangrijk. Regelmatig organiseren wij leuke uitjes om tijd met elkaar door te brengen. Zo hebben we elk kwartaal een bijeenkomst met alle Solviteers waarbij we gezellige uitjes combineren met bijpraten, lekker eten, kennisdelen en activiteiten.

We zijn gedreven om dé best passende oplossing voor onze klanten te vinden. Dat is niet alleen leuk omdat je je klant dan echt verder helpt, het geeft gewoon ook best wel een kick als je het antwoord op de puzzel vindt. En helemaal als je dat samen kan doen met je collega’s. Of we competitief zijn? Best wel, maar dan vooral bij het darten en tafeltennissen. Waar het werk betreft, willen we graag samen succesvol zijn. Dus ontwikkelen we onszelf continu, helpen we elkaar, delen kennis en ervaringen en zorgen we dat we samen de eindstreep halen. Bij de projecten, maar ook bij het afsluiten van de dag, die overigens ook wel eens plaatsvindt in de kroeg op ons kantoor.

We vinden het sowieso erg belangrijk om in contact te blijven met alle collega’s. Dwars door het hybride werken heen. Daarom zorgen we onder andere voor informele koffiemomentjes, kennissessies, teamdagen, kennisdagen en nog veel meer. Online, op kantoor of op locatie. Al met al zorgen alle Solviteers ervoor dat we met elkaar verbonden blijven, ook nu we op afstand werken. En daar zijn wij mega trots op!

Natuurlijk snappen wij dat je graag wil weten of het verhaal wat wij vertellen ook zo werkt in de praktijk. Jouw toekomstige collega’s vertellen graag hoe het er hier aan toegaat. Lees onderaan de pagina meer en krijg een goed beeld van hoe het is om bij ons te werken.

Informele werksfeer
(Online) activiteiten/uitjes met alle collega’s
Werk/privé balans
Personeelsvereniging @fter6
Starten tussen 7.00 en 9.30 uur
Mogelijkheid om deeltijd te werken
Sabbatical is mogelijk
Hybride werken

Solviteers vertellen…

Verhaal van Inez Solviteers

INEZ – TEAMLEIDER

“Leuke uitjes horen bij Solviteers. Het maakt niet uit wat we gaan doen, er wordt vooral altijd veel gelachen!”

Lees mijn verhaal

Verhaal van Martijn Solviteers

MARTIJN – SENIOR ICT CONSULTANT

“Ik kreeg de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan iets wat ik heel graag wilde.”

Lees mijn verhaal

Verhaal van Esther Solviteers

ESTHER – PROJECTLEIDER/ADVISEUR

“Terugkijkend op mijn carrière zie ik het traject vanaf mijn opleiding tot nu toe als een doorlopende ontwikkeling en ontdekkingsreis.”

Lees mijn verhaal