Cultuur

Werken bij Solviteers

De cultuur bij Solviteers is informeel. Dat wil niet zeggen dat we hier allemaal in slippers en badjas naar het werk komen. Het betekent wel dat wij geen u maar je tegen elkaar zeggen en dat wij elkaar helpen. Of het nu een consultant, ontwikkelaar, directeur, secretaresse, systeembeheerder of één van de andere collega’s betreft. Directie en management zitten niet in een aparte ruimte, maar werken net als de meeste Solviteers op één van de vele flexplekken op kantoor. Wij geloven in een laagdrempelige manier van communiceren. Afhankelijk van waar een collega is bel, mail, app je of loop je gewoon bij iemand binnen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Kledingvoorschriften doen wij niet aan. Solviteers kleden zich zoals het passend is bij de klant. Naast het werk vinden wij samen lachen, ontspannen en lekker eten ook belangrijk. Regelmatig organiseren wij leuke uitjes om tijd met elkaar door te brengen. Zo hebben wij elk kwartaal een bijeenkomst met alle Solviteers en één keer per jaar een uitje met het hele bedrijf. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging @fter6 supergave uitjes zoals indoor skydiven, curling, karten en een bierproeverij. En nu in coronatijd vinden de Solviteers bijeenkomsten en @fter6 activiteiten gewoon digitaal plaats! Zo hebben we al een muziekbingo, kookworkshop, bierproeverij en escaperoom op afstand gehad.

We vinden het sowieso erg belangrijk om in contact te blijven met alle collega’s. Want ondanks dat we al gewend waren aan regelmatig thuiswerken, is het best een omslag dat we sinds maart alleen nog maar vanuit huis werken. Daarom zorgen we voor informele online koffiemomentjes en delen we bijvoorbeeld tips & trics om mentaal en fysiek gezond te blijven. Zo hebben een aantal collega’s het ‘SolviFit’ en ‘SolviZen’ half uurtje in het leven geroepen. Al met al zorgen alle Solviteers ervoor dat we met elkaar verbonden blijven, ook nu we op afstand werken. En daar zijn wij mega trots op!

Lees hieronder verhalen van medewerkers met diverse functies binnen Solviteers. Zij delen graag hun ervaringen met jou. Zo kun jij een goed beeld krijgen hoe het is om te werken bij Solviteers.

Informele werksfeer

(Online) activiteiten/uitjes met alle collega's

Werk/privé balans

Personeelsvereniging @fter6

Solviteers fun facts

Wist je dat:

  • Je kunt starten tussen 7.00 en 9.30 uur?
  • Er ook een mogelijkheid is om deeltijd te werken?
  • Je de mogelijkheid hebt om op sabbatical te gaan?
  • Onze personeelsvereniging hele leuke (online) activiteiten organiseert?
  • We veel online afstemmen via Microsoft Teams?

Solviteers vertellen…

Verhaal van Inez Solviteers

INEZ – TEAMLEIDER

“Leuke uitjes horen bij Solviteers. Het maakt niet uit wat we gaan doen, er wordt vooral altijd veel gelachen!”

Lees mijn verhaal

Verhaal van Martijn Solviteers

MARTIJN – SENIOR ICT CONSULTANT

“Ik kreeg de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan iets wat ik heel graag wilde.”

Lees mijn verhaal

Verhaal van Esther Solviteers

ESTHER – PROJECTLEIDER/ADVISEUR

“Terugkijkend op mijn carrière zie ik het traject vanaf mijn opleiding tot nu toe als een doorlopende ontwikkeling en ontdekkingsreis.”

Lees mijn verhaal