De projecten

De projecten

Vanuit het Young professionals team ga je al snel aan de slag als ICT Consultant. Vaak heb je meerdere projecten tegelijkertijd. Op die manier houd je jezelf scherp en kan je de kennis die je opdoet bij in het ene project, inzetten bij andere opdrachten. Je gaat soms alleen op een opdracht en soms samen met één of meerdere collega’s. De kennis van de applicaties en de domeinen bouw je op net als de complexiteit van je opdrachten.

Wat voor projecten voer je dan uit? ICT Consultants van Solviteers Advies & Implementatie selecteren, implementeren, beheren en/of optimaliseren het gebruik van applicaties bij onze klanten. Ook ondersteunen wij bij de implementatie van nieuwe wetgeving. Hierbij werken we altijd op het snijvlak van ICT, de processen en de mensen. Deze variëren van het uitvoeren van (functioneel) applicatiebeheer tot en met het projectwerkzaamheden als testen, procesoptimalisatie, documentsjablonen bouwen, inrichten van een applicatie en het geven van opleidingen. Je zorgt dat wat voor vraagstuk er ook ligt, jij het oplost. Het leuke daarvan is dat je niet in een kamer alleen achter een computer zit maar dat je met veel verschillende mensen praat (gebruikers, leveranciers, projectleiders, afdelingshoofden) en zorgt dat je tot een oplossing komt.

Je krijgt veel vrijheid om je projecten uit te voeren zoals jij denkt dat je het beste resultaat behaalt. Je maakt zelf afspraken met je opdrachtgever, bepaalt je aanpak, betrekt collega’s erbij wanneer je vragen hebt en zorgt dat de opdracht succesvol is. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Bij Solviteers helpen we elkaar om succesvol te zijn. Je hoeft dus maar te vragen en er staan collega’s voor je klaar.
Bekijk pagina Young Professional 

Verhaal van Arthur Solviteers
vc_slick_sliders_content
vc_slick_sliders_content
vc_slick_sliders_content
vc_slick_sliders_content