Great Place to Work

Denny: “Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt”

ICT consultant vacature Denny Donker

Bij Solviteers zijn we allemaal gek op het oplossen van vraagstukken. Dat doen we allemaal op onze eigen manier en door onze eigen kwaliteiten in te zetten. Denny vertelt over zijn drijfveren om bij Solviteers te werken en wat hem nou zo fascineert in zijn werk:

“Vanaf het moment dat ik wist dat een toetsenbord een toetsenbord was, was ik gefascineerd door techniek en wat je daar mee kan bereiken. Op verjaardagen zat ik vaak achter een computer in plaats van bij het bezoek. Mijn fascinatie is uitgegroeid tot een hobby waar ik ook mijn werk van heb kunnen maken. In de rol van senior consultant bij Solviteers ben ik continue bezig met automatiseren.

Letterlijk vanaf dag één sinds ik bij Solviteers werk, doe ik leuke en uitdagende opdrachten. Door mijn werk kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer en heb te maken met uiteenlopende vraagstukken en typen mensen. Ik hou van die diversiteit. Je krijgt daardoor een veel breder referentiekader. Alles wat ik leer, waar dan ook, neem ik mee in al mijn opdrachten.

Zo ben ik momenteel bezig met het maken van rapportages voor een klant. Dat begint bij goed nadenken over wat er nodig is en onderzoeken wat de technische en functionele opties zijn. Daarna bouw en implementeer ik de oplossing. Altijd in samenwerking met de klant. Voor deze opdracht maak ik momenteel een mini datawarehouse op een Oracle database. Bezig zijn met onderwerpen als “materialized views”, “stored procedures” en “piplined table functions” is voor mij echt genieten.

Voor een andere klant werk ik samen met twee collega’s aan een project om de processen voor horecavergunningen, Lean te maken. We werken met een scrum-team samen en doen alles van het houden van sessies tot en met het inrichten in de applicatie, testen en in productienemen. Weer een andere klant ondersteun ik bij een digitaliseringsproject.

De techniek blijft fascinerend. Niks leuker dan een vraagstuk uitpluizen, het achterliggende probleem vinden, alle aspecten bekijken en dan een advies neerleggen dat je dan ook mag uitvoeren. Dat ik daar dan ook mensen mee help en hun werk makkelijker maak, is een grote bonus. Overigens heb ik al lang geleerd dat het doorvoeren van oplossingen veel meer vraagt dan met je neus achter een computer zitten. Het contact met de klant en collega’s is daarin essentieel. Dus op feestjes zit ik nu bij het bezoek.”

We zijn altijd op zoek naar ICT-consultants die het leuk vinden om oplossingen te bieden en hun kwaliteiten verder willen ontwikkelen. Pas jij bij ons?

Meer over ons

Waar mensen, processen en IT bij elkaar komen, daar zijn wij op ons best. Wij begrijpen onze klanten, we kennen de uitdagingen waar ze voor staan en bieden daar oplossingen voor. Samen met onze klanten pakken wij hun IT-uitdagingen aan. Vanuit een brede kijk op organisatie en automatisering met drive en daadkracht leveren wij altijd een werkende oplossing als eindresultaat. Whatever it takes.

Solviteers.nl