Great Place to Work

Great Place To Work

SOLVITEERS in de top 5 Best Workplaces 2017!

Houten, 22 maart 2017. Solviteers heeft de vijfde plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland. De hoogst genoteerde nieuwkomer! De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de best presterende werkgevers onderscheiden.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen een hoog niveau bereiken mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

Solviteers is een snelgroeiend, modern en daadkrachtig ICT bedrijf met meer dan 100 medewerkers, dat zich in de volle breedte van het ICT-landschap profileert met kwaliteitsoplossingen. Van ICT-infrastructuren, hosting & outsourcing en applicatieontwikkeling tot implementatieondersteuning, informatiebeveiliging en BI. Solviteers is actief in Nederland, Duitsland en Spanje en opereert voornamelijk in de lokale en provinciale overheidsmarkt, de zorgmarkt en in het MKB. Solviteers heeft haar hoofdkantoor in Houten en werkt tevens vanuit de vestigingen in Goes, Breda, Aken (Dld) en Malaga (Sp).

Bas Ruijgers, algemeen directeur van Solviteers: “Plezier in het werk, in vrijheid en vertrouwen, staat bij Solviteers centraal. Wij bieden onze medewerkers kansen en uitdagingen en de ruimte om zich te ontwikkelen. En ook om fouten te maken, zodat wij er van kunnen leren. Wij beoordelen mensen niet op hun uiterlijk, maar kiezen vooral voor motivatie en drive om het beste uit jezelf en uit je collega’s te halen, om zo de best passende oplossing te leveren aan klanten. Saamhorigheid en collegialiteit kenmerkt onze organisatiecultuur, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Solviteers voelt als een familiebedrijf, nieuwe kandidaten moeten daarom echt passen in de bedrijfscultuur. Voor mij is Solviteers altijd (al meer dan 20 jaar) een great place to work geweest. Dat wij zo hoog op de lijst van Best Workplaces in Nederland staan bewijst dat ik daarin niet de enige ben. Onze medewerkers denken er ook zo over en daar ben ik heel trots op.”

Solviteers, nieuwkomer op de lijst van Best Workplaces in Nederland, heeft een personeelsbeleid en een werkomgeving gecreëerd waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Het onderzoek van GPTW sluit daar op aan: het vraagt de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. GPTW is het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Door die koppeling te maken krijgen organisaties inzicht in de effectiviteit van hun beleid.

Over Great Place to Work®:
GPTW ondersteunt organisaties door onderzoek, advies, workshops en trainingen in te zetten. GPTW werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 47 landen op alle continenten. Het instituut, met hoofdkantoor in San Francisco, stelt elk jaar in 50 landen lijsten samen. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is dit het grootste onderzoek in zijn soort.

Kijk op greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en bestworkplaces.nl voor alle organisaties die op de lijst staan. Voor meer informatie over Solviteers kunt u terecht op http://www.solviteers.nl of kunt u contact opnemen met Sabine Beute, Solviteers (hrm@solviteers.nl, tel. 030-2803655).

 

Meer over ons

Waar mensen, processen en IT bij elkaar komen, daar zijn wij op ons best. Wij begrijpen onze klanten, we kennen de uitdagingen waar ze voor staan en bieden daar oplossingen voor. Samen met onze klanten pakken wij hun IT-uitdagingen aan. Vanuit een brede kijk op organisatie en automatisering met drive en daadkracht leveren wij altijd een werkende oplossing als eindresultaat. Whatever it takes.

Solviteers.nl