Adri

Senior IT Engineer


IEDERE DAG HEB IK TE MAKEN MET UITDAGENDE VRAAGSTUKKEN

– Adri, Senior IT Engineer

Verhaal van Adri Solviteers

Hoe een opdracht bij Solviteers eruit kan zien? Momenteel doe ik een langlopend project bij Lely. Het is een erg leuke opdracht met veel verschillende projecten waar ik bij betrokken ben. Lely is een internationaal bedrijf in de agrisector die innovatieve oplossingen en gerichte services levert aan hun klanten. Ze bieden allerlei oplossingen zoals melk- en voederrobots en advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen. Wat zij doen is heel actueel en relevant voor de samenleving. Ze hebben bijvoorbeeld een systeem gebouwd dat de stikstof op een veehouderij tot wel 70% kan reduceren 

Cloudtechnieken

De ICT bij Lely is continu in ontwikkeling en de allerlaatste Cloudtechnieken worden daarbij ingezet. Mijn opdracht is om het Office365 team van Lely te ondersteunen. Met ons team zorgen wij ervoor dat de medewerkers van Lely vanaf elke locatie goed en veilig kunnen (samen)werken door het inzetten van bijvoorbeeld Microsoft Intune, Exchange Online, Teams en Sharepoint. Hierbij is veel aandacht voor de security aspecten om te zorgen dat we optimaal grip en zicht hebben op wat er op het netwerk gebeurt. Met het team hebben we onlangs de e-mail authenticatie verbeterd. Daarnaast hebben we ook gezorgd dat bij de Lely campus, het boeken van alle faciliteiten online mogelijk is. Daarnaast doe ik ook het nodige aan troubleshooting. Het gaat vaak om hele specifieke vraagstukken die complex zijn en veel uitzoekwerk vragen. Ik vind het leuk om dan net zo lang te puzzelen totdat ik de oplossing van het probleem weet. Veel afwisseling dus! 

Ik zit hier samen met een Solviteers collega die een ander team ondersteunt. Lely werkt onder andere graag samen met Solviteers omdat er een bedrijf achter zit met kennis. Als ik iets niet weet of even wil sparren dan heb ik meerdere collega’s waar ik terecht kan. Ik deel mijn ervaringen ook met mijn Solviteers collega’s. Bijvoorbeeld tijdens SCI-dagen waarin we in sessies kennis en ervaringen uitwisselen.  

Uitdagende vraagstukken

Omdat Lely een grotere organisatie is, kom je hier andere vraagstukken tegen dan dat je in een kleinere organisatie zou tegenkomen. Daarnaast loopt Lely voor op kleine organisaties met de implementatie van een aantal applicaties. Dat maakt dat met de ervaring die ik hier opdoe, ik ook andere klanten weer makkelijker kan voorzien van advies en oplossingen. De leercurve is hier steil en zeker leuk, juist omdat het geen automatische piloot is. Iedere dag heb ik te maken met uitdagende vraagstukken en moet ik iedere keer goed blijven nadenken.  

+ Lees volledige omschrijving

Lees nog meer verhalen

Vacatures

Ook geïnteresseerd in het werken bij Solviteers? Kijk dan snel op onze vacaturepagina!