Freek

Accountmanager


IK BEN ALTIJD OPZOEK NAAR NIEUWE DINGEN OM TE LEREN EN TE ONTDEKKEN, GELUKKIG KRIJG IK HIER DE RUIMTE VOOR

– Freek, Accountmanager

Verhaal van Freek Solviteers

Vanaf de eerste dag dat ik voor Solviteers werk, nee… al bij mijn sollicitatiegesprek met Solviteers heb ik het belang van persoonlijke ontwikkeling besproken. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij heel erg belangrijk. Ik ben nu eenmaal in veel dingen geïnteresseerd en ben altijd op zoek om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Dat merk ik bijvoorbeeld als ik leer surfen en mijn evenwicht onder controle heb, dan wil ik gelijk door naar de hoogste golf die er is. Ook merk ik het aan mijn uiteenlopende studierichtingen en werk: van Sportmanagement, Sociologie, Maatschappijleer, Onderwijs naar IT. Verzin het maar.

Bij Solviteers Softwareontwikkeling werk ik nu bijna 4 jaar met heel veel plezier. Ik ben binnengekomen als Implementatieconsultant, doorgegroeid naar Business Analist en ben nu begonnen aan een nieuwe uitdaging in de rol van Accountmanager. En dat in nog geen 4 jaar tijd. De open cultuur, de prettige sfeer, de vrijheid en zelfstandigheid die ik krijg spreken mij erg aan bij het werken voor Solviteers. Je kunt hier zijn wie je bent.

Ontwikkeling

Je krijgt binnen Solviteers veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Iedereen heeft zijn eigen interesses en er wordt heel veel ruimte geboden om met je eigen interesses een bijdrage te leveren aan het team. Zelf ben ik nu aan de slag gegaan als Accountmanager van Solviteers Softwareontwikkeling. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid krijg om in de verschillende disciplines ervaring op te doen en mijn plek te vinden bij Solviteers. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan als Implementatieconsultant en Business Analist helpen mij enorm als Accountmanager.

Opleidingsbudget en opleidingsdagen

Solviteers stimuleert ontwikkeling met het beschikbaar stellen van opleidingsbudget en opleidingsdagen, daarbij denkt Solviteers ook mee en adviseert mij. Ontwikkeling is ook een terugkerend thema bij de werkbesprekingen met mijn leidinggevende. Samen kijken we welke opleidingen bijdragen aan het halen van mijn ambities. Zo ben ik elk jaar weer met leuke opleidingen bezig, van UX design tot managementopleidingen.

Ja, ontwikkelen gaat mij tot nu toe makkelijk af. Ik ben er van overtuigd dat ook wanneer ik wat ouder ben, ik nog steeds de ‘drive’ heb om nieuwe dingen te ontdekken en mij zo te blijven ontwikkelen. Zowel privé als zakelijk.

+ Lees volledige omschrijving

Lees nog meer verhalen

Vacatures

Ook geïnteresseerd in het werken bij Solviteers? Kijk dan snel op onze vacaturepagina!