Inez

Teamleider


HET MAAKT NIET UIT WAT WE GAAN DOEN, ER WORDT VOORAL ALTIJD VEEL GELACHEN!

– Inez, Teamleider

Verhaal van Inez Solviteers

Leuke uitjes horen bij Solviteers. We werken hard en zijn op veel verschillende locaties aan het werk. Het is daarom belangrijk om momenten te organiseren om samen iets leuks te doen en elkaar ook op die manier beter te leren kennen. Als Teamleider steek ik veel tijd in het organiseren van uitjes voor mijn collega’s. Zo heb ik in de organisatie gezeten van het jaarlijkse bedrijfsuitje, organiseer ik twee keer per jaar een uitje voor de collega’s van Solviteers Advies & Implementatie en ben sinds een jaar ook lid van het bestuur van @fter6 (de personeelsvereniging van Solviteers).

Ieder jaar bedenken we voor @fter6 weer een nieuw programma. Veel collega’s houden van borrelen en een lekker hapje eten. Een proeverij en kookworkshop keren dan ook elk jaar weer terug. Zelf geniet ik van koken voor vrienden en familie en het organiseren van leuke borrels. Dat maakt het logisch dat het organiseren van de culinaire activiteiten mij goed ligt! Ook zetten we ieder jaar een avondje karten op de kalender. Die mogen we van onze leden absoluut niet schrappen. Voorafgaand aan de activiteiten eten we graag samen een hapje om alvast in de stemming te komen.

Ieder jaar weer nieuwe activiteiten

We bedenken ook ieder jaar weer nieuwe activiteiten. Denk aan een workshop curling, bonbons maken of smartphone fotografie. Maar ook gamen in een VR-experience, meedoen aan een pubquiz, ontsnappen uit een escape room, lasergamen of een avond lachen om stand-up comedians in het Comedyhuis. Er is zo ontzettend veel leuks te doen dat we het soms zelfs lastig vinden om alles ingepland te krijgen. Als we niet oppassen kan je meer dan eens in de maand meedoen aan een activiteit.

Bij @fter6 hebben we ook wel eens gastorganisatoren. Dit houdt in dat een lid van de personeelsvereniging met een gaaf idee komt en de organisatie van die activiteit vervolgens op zich neemt. Denk hierbij aan een collega die gek is op films en filmanalyse. We hebben samen met hem een filmavond georganiseerd, geheel met pizza’s en popcorn. Collega’s die in de pauzes altijd fanatiek tafeltennissen en darten in onze lunchruimte hebben zelf toernooien georganiseerd. Bovendien bezoeken we dit jaar ook GLOW in Eindhoven. Een collega die woont in Eindhoven is groot GLOW fan en geeft ons tips en uitleg over de wandelroute en alles wat er te zien is. Super leuk om zo samen met onze leden de activiteiten te organiseren!

Vriendschappen

Het maakt eigenlijk niet uit wat we doen als we maar samen op pad zijn. Er wordt altijd veel gelachen en het is ontzettend gezellig. Zo gezellig dat collega’s die van al die uitjes nog steeds geen genoeg krijgen onderling ook nog wel eens een avondje samen op pad gaan om een hapje te eten of iets anders leuks te doen. Zo ontstaan er zelfs vriendschappen tussen collega’s. Hoe tof is dat?!”

+ Lees volledige omschrijving

Lees nog meer verhalen

Vacatures

Ook geïnteresseerd in het werken bij Solviteers? Kijk dan snel op onze vacaturepagina!