Inez

Teamleider


HET MAAKT NIET UIT WAT WE GAAN DOEN, ER WORDT VOORAL ALTIJD VEEL GELACHEN!

– Inez, Teamleider

Verhaal van Inez Solviteers

Leuke uitjes horen bij Solviteers. We werken hard en zijn op veel verschillende locaties aan het werk. Het is daarom belangrijk om momenten te organiseren om samen iets leuks te doen en elkaar ook op die manier beter te leren kennen. Als teamleider en bestuurslid van onze personeelsvereniging @fter6 steek ik veel tijd in het organiseren van uitjes voor mijn collega’s.

Ieder jaar bedenken we voor @fter6 weer een nieuw programma, zoals een  workshop curling, karten, padellen, bonbons maken, smartphone fotografie, gamen in een VR-experience, meedoen aan een pubquiz, ontsnappen uit een escape room, lasergamen, jeu de boulen of een avond lachen om stand-up comedians in het Comedyhuis. Maar ook de jaarlijkse proeverij en kookworkshop mogen niet in dit rijtje ontbreken. We hebben veel collega’s die houden van borrelen en een lekker hapje.

Er is zo ontzettend veel leuks te doen dat we het soms zelfs lastig vinden om alles ingepland te krijgen. Als we niet oppassen kan je meer dan eens in de maand meedoen aan een activiteit.

Gastorganisatoren

Bij @fter6 hebben we ook wel eens gastorganisatoren. Dit houdt in dat een lid van de personeelsvereniging met een gaaf idee komt en de organisatie van die activiteit vervolgens op zich neemt. Denk hierbij aan een collega die gek is op films en filmanalyse. We hebben samen met hem een filmavond georganiseerd, geheel met pizza’s en popcorn. Collega’s die in de pauzes altijd fanatiek tafeltennissen en darten in onze lunchruimte hebben zelf toernooien georganiseerd.

Vriendschappen

Het maakt eigenlijk niet uit wat we doen als we maar samen op pad zijn. Er wordt altijd veel gelachen en het is ontzettend gezellig. Zo gezellig dat collega’s die van al die uitjes nog steeds geen genoeg krijgen onderling ook nog wel eens een avondje samen op pad gaan om een hapje te eten of iets anders leuks te doen. Zo ontstaan er zelfs vriendschappen tussen collega’s. Hoe tof is dat?!

+ Lees volledige omschrijving

Lees nog meer verhalen

Vacatures

Ook geïnteresseerd in het werken bij Solviteers?